Commissioning Engineer
(fulltime)
Commissioning Engineer
(fulltime)

TAKS Handling Systems ontwikkelt en produceert innovatieve modulaire en maatwerkoplossingen voor interne transportsystemen. Wij zijn een van de leidende producenten van oogstverwerkingssystemen en palletisers voor de glastuinbouw en AGF. Met ruim 30 jaar ervaring ontwikkelen wij met een team van ruim 50 medewerkers efficiënte hoogwaardige machines met een lange levensduur. De hoge kwaliteit en goede service zorgen ervoor dat wij wereldwijd tevreden klanten hebben die met onze efficiënte, arbeidsbesparende oplossingen werken. Bij Taks Handling Systems werken momenteel ruim 60 mensen en de organisatie staat aan het begin van een flinke groeifase.

Wegens onze groei hebben wij een vacature voor een:

Commissioning Engineer
(fulltime)

Functie-inhoud

Als Commissioning Engineer binnen Taks Handling Systems ben je werkzaam voor de afdeling Project Management. Vanuit jouw rol als Commissioning Engineer wek je de techniek tot leven en ben je visite kaartje van het bedrijf Taks Handling Systems die logistieke productverwerkingssystemen voor glastuinbouw en AGF ontwikkeld. Je houd je bezig met het inbedrijfstellen van klant specifieke installaties en machines wereldwijd bij klanten op locatie. Met jou creativiteit weet je als commissioning engineer problemen en uitdagingen op locatie vakkundig op te lossen.

Functieprofiel

  • MBO Mechatronica of Industriële automatisering
  • Minimaal 3 jaar ervering in soort gelijke functie
  • Kennis van PLC systemen
  • Beheerst Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Bereidheid om 50% van je tijd internationaal te reizen
  • Bereidheid om aanvullende opleidingen te volgen

Wij bieden

TAKS Handling Systems is een technisch, internationaal groeiend bedrijf. Werken bij TAKS betekent werken in een informele bedrijfscultuur waarin innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je functioneert zelfstandig in een goed team van collega’s. Wij bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op je vakgebied.

Sollicitatie / inlichtingen

Als je volledig voldoet aan de eisen dan nodigen wij je van harte uit om te reageren en wordt de sollicitatie in behandeling genomen. Stuur je cv en motivatie naar TAKS Handling Systems BV afd. Personeelszaken, Munnikenheiweg 58, 4879 NG Etten-Leur of via mail naar: personeelszaken@taks.nl. Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 088-5552046.

Actuele informatie over onze organisatie vind je ook op www.taks.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.