Electrical Hardware Engineer
(fulltime)
Electrical Hardware Engineer
(fulltime)

TAKS Handling Systems ontwikkelt en produceert innovatieve modulaire en maatwerkoplossingen voor interne transportsystemen. Wij zijn een van de leidende producenten van oogstverwerkingssystemen en palletisers voor de glastuinbouw en AGF. Met ruim 30 jaar ervaring ontwikkelen wij met een team van ruim 50 medewerkers efficiënte hoogwaardige machines met een lange levensduur. De hoge kwaliteit en goede service zorgen ervoor dat wij wereldwijd tevreden klanten hebben die met onze efficiënte, arbeidsbesparende oplossingen werken.

Wegens uitbreiding van ons team hebben wij een vacature op ons kantoor in Etten-Leur voor een:

Electrical Hardware Engineer
(fulltime)

Functieomschrijving

Als Electrical Hardware Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en tekenen van elektrotechnische schema´s en installaties voor complete interne transport systemen. Je berekent en bepaalt welke componenten er nodig zijn voor de bouw van het project. Het nauwkeurig voorbereiden van (detail) tekeningen en bestekken. Het productie gereed maken van tekeningen en instructies ten behoeve van inkoop en productie. Het helpen verbeteren en verder door ontwikkelen van modulaire oplossingen. Je werkt waar nodig in een projectteam om complexe installatie te ontwerpen.

Functieprofiel

  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding richting Electronica.
  • Ervaring met het zelfstandig ontwerpen van interne transport systemen of complete machinebouw.
  • Ervaring met projectleiding of talenten om dit te gaan beheersen.
  • Ervaring met ERP, AutoCAD en See Electric.

Je hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift (een tweede vreemde taal is een pre).

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Reageer dan snel, want dan zoeken we jou!

Wij hebben wij jou te bieden?

TAKS Handling Systems is een technisch, internationaal groeiend bedrijf. Werken bij TAKS betekent werken in een informele bedrijfscultuur waarin innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je functioneert zelfstandig in een goed team van 12 collega’s op de afdeling. Wij bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen op je vakgebied.

Sollicitatie / inlichtingen

Als je volledig voldoet aan de eisen dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je cv en motivatie naar Taks Handling Systems BV afd. Personeelszaken, Munnikenheiweg 58 4879 NG Etten Leur of via mail naar: personeelszaken@taks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer A. Meeuwissen, telefoonnummer 088-5552000.

Actuele informatie over onze organisatie vind je ook op www.taks.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

CARRIÉRE
Andere lopende vacatures
Internationaal Installatiemonteur
Als Internationaal Servicemonteur M&E installeer je zelfstandig machines of logistieke oplossingen volgens installatie-instructie.
Mechatronica Monteur
Als Mechanica Monteur assembleer je zelfstandig machines of totale logistieke oplossingen volgens installatie-instructies.
Servicemonteur
Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van service/installatie werkzaamheden aan machines/logistieke oplossingen.
Senior Servicemonteur
Als Senior Servicemonteur verricht je zelfstandig service-, test- en installatiewerkzaamheden aan machines/logistieke oplossingen.