Internationaal Installatiemonteur Mechanisch (& Elektronisch)
(fulltime)
Internationaal Installatiemonteur Mechanisch (& Elektronisch)
(fulltime)

TAKS Handling Systems ontwikkelt, assembleert en installeert complete interne transportsystemen. Wij leveren onze logistieke oplossingen wereldwijd aan de glastuinbouw en AGF sector. Voor onze service- en installatieafdeling hebben wij, wegens uitbreiding van het team, een vacature voor een:

Internationaal Installatiemonteur Mechanisch & (& Elektronisch)
(fulltime)

Functie-inhoud

Als Internationaal Installatiemonteur M&E ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig installeren van machines of logistieke oplossingen volgens installatie instructie. Dit betreft een fulltime functie waarvan het merendeel wereldwijd wordt uitgevoerd. Bereidheid tot reizen is noodzakelijk. Je bent periodes van ca. 3 tot 4 weken in het buitenland voor installatiewerk en bent dan gemiddeld 1 week thuis (verschoven uren regeling).

Samen met je collega’s bewaak je de kwaliteit van de machines en de voortgang van de projecten. Je installeert samen met collega’s de installatie en test de installatie op de juiste werking. Het begeleiden van collega(s) tijdens het in gebruik nemen van de installatie en je instrueert en traint gebruikers in het goed en veilig werken met de opgeleverde installaties. De Internationaal Installatiemonteur verricht incidenteel zelfstandig onderhoud aan installaties.

Functieprofiel

  • Je beschikt over een VBO/VMBO-diploma met voortgezet vakdiploma.
  • Aanvullende opleidingen op gebied van elektronica zijn een pre.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Voldoende ervaring met mechanische, pneumatische, motorische of elektrische montage.
  • Beheerst Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pre.
  • Opleiding VCA en geldig VCA – certificaat.

Wij bieden

Taks Handling Systems is een technisch, internationaal groeiend bedrijf. Werken bij Taks betekent werken in een informele bedrijfscultuur waarin innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je functioneert zelfstandig in een goed team van collega’s. Wij bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatie / inlichtingen

Als je voldoet aan de eisen dan nodigen wij je van harte uit om te reageren en wordt de sollicitatie in behandeling genomen. Stuur je cv en motivatie naar Taks Handling Systems BV afd. Personeelszaken, Munnikenheiweg 58, 4879 NG Etten-Leur of via mail naar: personeelszaken@taks.nl. Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met de heer Arie Meeuwissen, telefoonnummer 088 555 2000.

Actuele informatie over onze organisatie vind je ook op www.taks.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

CARRIÉRE
Andere lopende vacatures
Electrical Hardware Engineer
Zelfstandig ontwerpen en tekenen van elektrotechnische schema´s en installaties voor complete interne transportsystemen.
Mechatronica Monteur
Als Mechanica Monteur assembleer je zelfstandig machines of totale logistieke oplossingen volgens installatie-instructies.
Servicemonteur
Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van service/installatie werkzaamheden aan machines/logistieke oplossingen.
Senior Servicemonteur
Als Senior Servicemonteur verricht je zelfstandig service-, test- en installatiewerkzaamheden aan machines/logistieke oplossingen.