Monteur Mechanisch & Elektronisch
(fulltime)
Monteur Mechanisch & Elektronisch
(fulltime)

TAKS Handling Systems ontwikkelt en produceert innovatieve modulaire en maatwerkoplossingen voor interne transportsystemen. Wij zijn een van de leidende producenten van oogstverwerkingssystemen en palletisers voor de glastuinbouw en AGF. Met ruim 30 jaar ervaring ontwikkelen wij met een team van ruim 50 medewerkers efficiënte hoogwaardige machines met een lange levensduur. De hoge kwaliteit en goede service zorgen ervoor dat wij wereldwijd tevreden klanten hebben die met onze efficiënte, arbeidsbesparende oplossingen werken. Bij Taks Handling Systems werken momenteel ruim 60 mensen en de organisatie staat aan het begin van een flinke groeifase.

Wegens onze groei hebben wij een vacature voor een:

Monteur Mechanisch & Elektronisch
(fulltime)

Functie-inhoud

Als Monteur M&E ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig assembleren van machines of logistieke oplossingen volgens installatie instructie. Je monteert voornamelijk mechanische, motorische of elektrische componenten. Met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de gehele montage van de installatie. Samen met je collega’s bewaak je de kwaliteit van de machines en de voortgang van de projecten. Na het testen is er een mogelijkheid dat je mee kunt voor de installatie in binnen- en buitenland.

Functieprofiel

  • Je beschikt over minimaal een VBO/VMBO-diploma met voortgezet vakdiploma.
  • Aanvullende opleidingen op gebied van elektronica of werkervaring is een pre.
  • Voldoende ervaring met mechanische of elektrische montage.
  • Beheerst Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Opleiding VCA en geldig VCA – certificaat.

Wij bieden

TAKS Handling Systems is een technisch, internationaal groeiend bedrijf. Werken bij TAKS betekent werken in een informele bedrijfscultuur waarin innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je functioneert zelfstandig in een goed team van collega’s. Wij bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op je vakgebied.

Sollicitatie / inlichtingen

Als je volledig voldoet aan de eisen dan nodigen wij je van harte uit om te reageren en wordt de sollicitatie in behandeling genomen. Stuur je cv en motivatie naar TAKS Handling Systems BV afd. Personeelszaken, Munnikenheiweg 58, 4879 NG Etten-Leur of via mail naar: personeelszaken@taks.nl. Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Evi Spiessens, telefoonnummer 088 555 2000.

Actuele informatie over onze organisatie vind je ook op www.taks.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.