Engineer Projectleider
(fulltime)
Engineer Projectleider
(fulltime)

TAKS Handling Systems ontwikkelt, assembleert en installeert complete interne transportsystemen. Wij leveren onze logistieke oplossingen wereldwijd aan de glastuinbouw en AGF sector. Voor ons bedrijfsbureau hebben wij, wegens uitbreiding van het team, een vacature voor een:

Projectleider
(fulltime)

Functie-inhoud

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende functie? Als Engineer Projectleider ben je verantwoordelijk voor het engineering en coördineren van projecten van TAKS Handling Systems. Je bent zelfstandig of met je team verantwoordelijk voor het ontwerpen, tekenen en bouwen van complete installaties. Je onderhoudt hierover nauw contact met de productieleiding en houdt zorgvuldig de bijbehorende project- en urenadministratie bij.

Je bent de hoofdcontactpersoon voor klanten en maakt met hen afspraken om het project probleemloos te laten verlopen. Je vindt het een uitdaging dat het project binnen de gestelde tijdsdoelen en financiële afspraken wordt gerealiseerd en signaleert en voorkomt  overschrijdingen of tekortkoming tijdig. Na oplevering van de installatie informeer en adviseer je de afdeling Service over het onderhoud en toekomstige service van het project.

Functieprofiel

  • Je beschikt over minimaal een HBO-diploma Werktuigbouwkunde.
  • Minimaal 5-10 jaar werkervaring in vergelijkbare functie.
  • Ervaring met projectleiding in logistieke systemen of machinebouw.
  • Ervaring met ERP, AutoCAD en Inventor VAULT.
  • Beheerst Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pre.
  • Bereid om aanvullende opleidingen te volgen.

Wij bieden

TAKS Handling Systems is een technisch, internationaal groeiend bedrijf. Werken bij TAKS Handling Systems betekent werken in een informele bedrijfscultuur waarin innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je functioneert zelfstandig in een goed team van 12 collega’s op de afdeling. Wij bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen op je vakgebied.

Sollicitatie / inlichtingen

Als je volledig voldoet aan de eisen dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur je cv en motivatie naar TAKS Handling Systems BV afd. Personeelszaken, Munnikenheiweg 58 4879 NG Etten Leur of via mail naar: personeelszaken@taks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer A. Meeuwissen, telefoonnummer 088-5552000.

Actuele informatie over onze organisatie vind je ook op www.taks.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

CARRIÉRE
Andere lopende vacatures
Werkvoorbereider WTB
Opdrachten omzetten naar productie. Zelfstandig ontwerpen en tekenen van constructies en installaties
Monteur Paneelbouw (& Mechanisch)
Zelfstandig assembleren van schakelkasten, machines of logistieke oplossingen volgens installatie-instructie.
Electrical Hardware Engineer
Zelfstandig ontwerpen en tekenen van elektrotechnische schema´s en installaties voor complete interne transportsystemen.