Service Manager / Coördinator
(fulltime)
Service Manager / Coördinator
(fulltime)

TAKS Handling Systems ontwikkelt, assembleert en installeert complete interne transportsystemen. Wij leveren onze logistieke oplossingen wereldwijd aan de glastuinbouw en AGF sector. Voor onze constructieafdeling hebben wij, wegens uitbreiding van het team, een vacature voor een:

Service Manager / Coördinator
(fulltime)

Functie-inhoud

Als Service Manager / Coördinator binnen Taks Handling Systems ben je mede verantwoordelijk voor de afdeling service (6FTE). Samen met de Manager Service is het jouw taak om de serviceverlening verder te professionaliseren. Dit doe je zowel operationeel als op strategisch vlak. Dit houdt in het dagelijks coachen, ontwikkelen en managen van de service professionals en het werken aan de midden- en langetermijnstrategieën en het uitrollen van nieuwe serviceconcepten. Een uitdagende en veeleisende functie op verschillende snijvlakken. Je zult voor deze functie rapporteren aan de Manager Service.

Functieprofiel

  • Beschikt over minimaal een HBO-diploma richting Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde
  • Ervaring in een vergelijkbare service- en aftersales functie bij voorkeur binnen de machinebouw. Maar ook wordt gedacht aan automotive, scheepsbouw of aerospace omgeving.
  • Beheerst Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Organisatorisch sterke people manager

Wij bieden

Taks Handling Systems is een technisch, internationaal groeiend bedrijf. Werken bij Taks betekent werken in een informele bedrijfscultuur waarin innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je functioneert zelfstandig in een goed team van collega’s. Wij bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke uitjes en ook de vrijdagmiddag borrel draagt bij aan een goede werksfeer. Kijk op Facebook en LinkedIn voor activiteiten en info over ons bedrijf.

Sollicitatie / inlichtingen

Als je voldoet aan de eisen dan nodigen wij je van harte uit om te reageren en wordt de sollicitatie in behandeling genomen. Stuur je cv en motivatie naar Taks Handling Systems BV afd. Personeelszaken, Munnikenheiweg 58, 4879 NG Etten-Leur of via mail naar: personeelszaken@taks.nl. Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met de heer Evi Spiessens, telefoonnummer 088 555 2000.

Actuele informatie over onze organisatie vind je ook op www.taks.nl

Acquisitie of aanbiedingen door bureaus naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.