Servicemonteur
(fulltime)
Servicemonteur
(fulltime)

Taks Handling Systems ontwikkelt, assembleert en installeert complete interne transportsystem. Wij leveren onze logistieke oplossingen wereldwijd aan de glastuinbouw en AGF sector. Voor onze service en installatie afdeling hebben wij, wegens uitbreiding van het team, een vacature voor een:

Servicemonteur
(fulltime)

Functie-inhoud

Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van service- en installatiewerkzaamheden aan machines of logistieke oplossingen volgens instructie. Je hebt kennis van PLC besturing en software of je hebt de bereidheid om hiertoe aanvullende opleidingen te volgen. Je analyseert gewenst onderhoud aan installaties en adviseert de klant over het vervangen van onderdelen en voorkomen van storingen. Daarnaast voer je een nauwkeurige projectadministratie en urenregistratie. Bereidheid tot reizen naar buitenland.

Functieprofiel

  • Je beschikt over een MBO-diploma.
  • Aanvullende opleidingen op gebied van elektronica zijn een pre.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in vergelijkbare functie.
  • Voldoende ervaring met mechanische, motorische of elektrische machines.
  • Ervaring met PLC is een pre.
  • Beheerst Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pre.
  • Opleiding VCA en geldig Vca-certificaat.

Wij bieden

Taks Handling Systems is een technisch, internationaal groeiend bedrijf. Werken bij Taks betekent werken in een informele bedrijfscultuur waarin innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je functioneert zelfstandig in een goed team van collega’s. Wij bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op je vakgebied.

Sollicitatie / inlichtingen

Als je volledig voldoet aan de minimale eisen dan nodigen wij je van harte uit om te reageren en wordt de sollicitatie in behandeling genomen. Stuur je cv en motivatie naar Taks Handling Systems BV, afd. Personeelszaken, Munnikenheiweg 58, 4879 NG Etten-Leur of via mail naar: personeelszaken@taks.nl. Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met de heer A. Meeuwissen, telefoonnummer 088 555 2000.

Actuele informatie over onze organisatie vind je ook op www.taks.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

CARRIÉRE
Andere lopende vacatures
Electrical Hardware Engineer
Zelfstandig ontwerpen en tekenen van elektrotechnische schema´s en installaties voor complete interne transportsystemen.
Internationaal Installatiemonteur
Als Internationaal Servicemonteur M&E installeer je zelfstandig machines of logistieke oplossingen volgens installatie-instructie.
Senior Servicemonteur
Als Senior Servicemonteur verricht je zelfstandig service-, test- en installatiewerkzaamheden aan machines/logistieke oplossingen.
Mechatronica Monteur
Als Mechanica Monteur assembleer je zelfstandig machines of totale logistieke oplossingen volgens installatie-instructies.