Mechanical Engineer Machinebouw
(fulltime)
Mechanical Engineer Machinebouw
(fulltime)

Taks Handling Systems ontwikkelt, assembleert en installeert complete interne transportsystemen. Wij leveren onze logistieke oplossingen wereldwijd aan de glastuinbouw en AGF sector. Onze kwalitatief hoogwaardige machines voorzien van de nieuwste technieken zijn veel gevraagd in de markt. We hebben onlangs twee bedrijven overgenomen die multifunctionele, gebruiksvriendelijke oogst- en transportsystemen voor de hightech glastuinbouw fabriceren. Voor onze moderne Mechanical Engineering afdeling hebben we een interessante vacature vol innovatie en conceptontwikkeling.

Mechanical Engineer Machinebouw
Taks Handling Systems – Etten-Leur/Asten/Bleiswijk

Wat je doet

Als Mechanical Engineer Machinebouw treed je op als ingenieur voor nieuwe en bestaande machines en installaties. We bouwen modulair en gebaseerd op ‘design for assembly’; hier heb je aantoonbare resultaten in behaald. Ook maatwerkdesign worden op basis van klantspecificatie gemaakt. Je werkt op onze locatie in Etten-Leur en waar nodig ook op onze vestigingen in Asten en Bleiswijk.
Je maakt mechanische (detail) tekeningen, bestekken en productietekeningen. De productiedossiers draag je over aan het productieteam. Je hebt contact met leveranciers over materialen en specificaties. De spilfunctie komt tot uiting in jouw nauwe betrokkenheid bij het testen van nieuwe of verbeterde machines en evaluatie hiervan met het sales- en productieteam. Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen op engineering en productiegebied.

Wat heb je nodig

  • HBO-WTB of Mechatronica diploma of MBO met relevante werkervaring
  • Minimaal 5 jaar engineering ervaring in de machinebouw
  • Kennis en ervaring met 3D tekenen (SolidWorks)
  • Kennis en ervaring met PDM en ERP software
  • Kennis van besturingstechnische en elektrische aspecten van machines

Qua persoonlijkheid ben je een conceptueel denker, communicatief vaardig en functioneer je zowel zelfstandig als in een team. Je hebt technisch inzicht met oog voor detail en bent leergierig. Jij bent duidelijk iemand die het verschil wil maken, bruist van de energie en met ons mee wil groeien!

Wat krijg je

Taks Handling Systems is een technisch, internationaal groeiend bedrijf. Werken bij Taks Handling Systems betekent werken in een informele bedrijfscultuur waarin innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je functioneert zelfstandig in een goed team van collega’s. Wij bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en er is ruimte voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling op je vakgebied. Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke uitjes en ook de vrijdagmiddag borrel draagt bij aan een goede werksfeer. Kijk op Facebook en LinkedIn voor activiteiten en info over ons bedrijf.

Sollicitatie / inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over deze functie en sluit jouw ervaring aan bij hetgeen wij zoeken? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.  Stuur je CV en motivatie naar Taks Handling Systems B.V. afd. Personeelszaken, Munnikenheiweg 58, 4879 NG Etten-Leur of via mail naar: personeelszaken@taks.nl. Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met Arie meeuwissen, telefoonnummer 088-5552000.

Actuele informatie over onze organisatie vind je ook op www.taks.nl

Acquisitie of aanbiedingen door bureaus naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.

CARRIÈRE
Andere lopende vacatures
Software Engineer
Verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen, ontwikkelen en programmeren van software voor besturing van installaties.
Open Sollicitatie
Wegens groei van ons bedrijf hebben we zeer regelmatig nieuwe vacatures of zien we mogelijkheden in ons bedrijf op basis van jouw ervaringen en kennis.