Taks Handling Systems opent filiaal in Canada

Dit najaar opent Taks Handling Systems voor haar klanten in Noord-Amerika een full service- en verkoopvestiging in Leamington (Canada). Al meer dan 15 jaar is Taks Handling Systems actief in Canada en de Verenigde Staten.

Taks Handling Systems is een van de toonaangevende fabrikanten van oogstverwerkingsoplossingen voor de glastuinbouw en verpakkingshallen voor groenten en fruit. Allemaal hoogwaardige oogstverwerking- en verpakkingssystemen voor intern transport, sorteren, verpakken, palletiseren, tracking en tracing. “Samen met de hoge kwaliteit van de apparatuur, is de service altijd erg belangrijk geweest voor ons”, aldus Arie Meeuwissen, CEO van Taks Handling Systems.

De Noord-Amerikaanse glastuinbouw en fruit industrie ontwikkelt zich zeer goed het laatste decennium. De bedrijven worden groter en de behoefte aan meer efficiënte en betrouwbare oplossingen neemt toe. Elke dag is onze R & D-afdeling bezig met vernieuwingen die zijn gericht om de efficiëntie in de verwerking van de oogst en intern transport te verhogen. Efficiëntie en arbeidsbesparing zijn sleutelwoorden voor een succesvolle oplossing voor bedrijven.

Kwaliteit maakt het verschil

Alle machines die zijn ontwikkeld en gebouwd door Taks, onderscheiden zich in de markt door hun sublieme kwaliteit. Om een lange levensduur en een lage downtime te garanderen, worden alleen de beste componenten voor industriële toepassingen gebruikt. Dus elke dag ervaren onze klanten “Quality makes the difference”.

Als gevolg van het groeiend aantal klanten in Canada en de Verenigde Staten willen we ook sneller en directer service kunnen bieden volgens Arie Meeuwissen. De toenemende behoefte om service uit te besteden en ondersteuning bij het onderhoud wordt daarmee ingevuld. We willen de hoge servicegraad die we al hebben verder verhogen. Dus met deze nieuwe service- en verkoopvestiging in Leamington (Canada) hebben we een direct service contact en een snelle responstijd.

Dankzij de ervaring die we de afgelopen 15 jaar in Canada en de Verenigde Staten hebben opgedaan weten we wat de markt vraagt. Dit resulteerde onder meer in het vermogen om onze gebruiksklare oplossingen om te zetten in een modulaire lijn. Dus Taks kwaliteit wordt voor iedereen toegankelijk. Deze modulaire modules kunnen ook het uitgangspunt vormen voor een klant specifieke oplossing. Taks Handling Systems biedt een Blueprint for efficency voor iedereen!