WAAROM TAKS HANDLING SYSTEMS
Kiezen voor kwaliteit en innovatie is kiezen voor TAKS Handling Systems
Blueprint for efficiency
Efficiencyverbetering en arbeidsbesparing zijn al jaren bekende uitdagingen in de glastuinbouw en AGF. TAKS Handling Systems heeft een concept ontwikkeld om voor u een Blueprint for Efficiency te realiseren. Samen met u analyseren we de bedrijfssituatie, arbeidsinzet en efficiencyverbeteringen. Op basis daarvan bepalen we de optimale oplossing voor uw oogstverwerking. Met onze transportsystemen, verpakkingssystemen, palletisers en managementsoftware voor glastuinbouw en AGF bieden we altijd een passende oplossing voor uw verpakkingshal. Waar ter wereld deze zich ook bevindt. We maken graag een Blueprint for Efficiency want TAKS Handling Systems zorgt voor efficiëntieverbetering.
Bouwen in modules
Door de ervaring die we de afgelopen decennia in de meest uiteenlopende projecten over de hele wereld hebben opgedaan, weten wij als geen ander waar de markt behoefte aan heeft. Dit resulteerde onder andere in het vermogen om onze turn-key oplossingen om te zetten in een modulair aanbod. Het modulair bouwen zorgt er voor dat het oogstverwerkingssysteem eenvoudig kan worden uitgebreid of aangepast. Zo wordt de kwaliteit van TAKS Handling Systems voor iedereen toegankelijk. Daarnaast kunnen deze modules het uitgangspunt zijn voor een uiteindelijk op maat gemaakt systeem. TAKS Handling Systems biedt hiermee voor iedereen een Blueprint for Efficiency!
De sleutel naar efficiëntieverhoging
Aan de basis van de TAKS Handling Systems topkwaliteit ligt het engineering niveau waar Nederland zo bekend om staat. In onze R&D afdeling is een team experts dagelijks bezig met innovaties die het gemak en het rendement bij intern transport en verpakken verhogen. Ook in deze ontwikkelfase vormen efficiëntie en arbeidsbesparing de sleutelwoorden voor succesvolle oplossingen. Door een intensieve samenwerking met geselecteerde partners breiden we het assortiment steeds verder uit waardoor onze systemen ook breder inzetbaar worden. Zo leggen onze engineers de lat steeds hoger.
Kwaliteit maakt het verschil
Alle machines die door TAKS Handling Systems worden ontwikkeld en gebouwd, onderscheiden zich in de markt door de ongeëvenaarde kwaliteit. Om een lange levensduur en een lage downtime te garanderen worden alleen de beste componenten voor industriële toepassingen gebruikt. Onze klanten ervaren zo dagelijks waar ‘Quality makes the difference’ voor staat.
Ook efficiënt
Bekijk de video ‘Blueprint for Efficiency’ en ontdek binnen één minuut de voordelen van TAKS Handling Systems voor uw bedrijf.
KLAAR VOOR DE PERFECTE OPLOSSING IN UW BEDRIJF?

Het verkoopteam van TAKS Handling Systems bestaat uit sales engineers die de uitdagingen in iedere situatie goed kunnen inschatten én met een passende oplossing kunnen komen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of vul het contactformulier in.

TAKS Handling Systems BV
T +31(0) 88 555 2000
E sales@taks.nl

Contact
KLAAR VOOR DE PERFECTE OPLOSSING IN UW BEDRIJF?

Het verkoopteam van Taks bestaat uit sales engineers die de uitdagingen in iedere situatie goed kunnen inschatten én met een passende oplossing kunnen komen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact
WERELDWIJDE SERVICE

Om u overal ter wereld goed te kunnen helpen, zijn de oplossingen van TAKS Handling Systems en de bijbehorende hoogwaardige service ondergebracht bij vakkundige servicemonteurs en een zorgvuldig samengesteld dealernetwerk. Onze servicemedewerkers en dealers worden door ons continu getraind in de laatste ontwikkelingen en kennen de kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen. Met onze remote oplossingen kunnen we de werking monitoren en snel analyseren wat de situatie is. Vaak kunnen we het zelfs al vanaf kantoor oplossen. Daarnaast bieden we interessante onderhoudscontracten waardoor uw downtime nog lager wordt.

CARRIÈRE

TAKS Handling Systems ontwikkelt en produceert al sinds 1988 innovatieve, technische oplossingen van hoge kwaliteit. We spelen in de absolute wereldtop, we blijven internationaal groeien en we blijven trouw aan onze informele bedrijfscultuur. Werken of stage lopen bij TAKS Handling Systems betekent werken in een omgeving waar innovatie en kwaliteit iedere dag het niveau bepaalt. Daarom investeren we veel in de opleiding van onze mensen, ook wanneer het gaat om jonge talenten.

Onderstaand vindt u een selectie uit onze vacatures:

Open Sollicitatie
Staat jouw functie er niet bij? Stuur een open sollicitatie! Wellicht zien we mogelijkheden in ons bedrijf op basis van jouw ervaringen en kennis.
Medewerker Magazijn en Expeditie
Als Medewerker magazijn en expeditie binnen Taks Handling Systems hou je je bezig met de complete afhandeling van de goederenstroom van bestelde en te versturen goederen.
Strategisch Inkoper
Als Strategisch Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid bij Taks Handling Systems. Deze strategische rol ligt over het gehele inkoopproces heen en betreft de vertaling van algemeen beleid naar inkoopuitgangspunten.
Senior Project Manager
Als Senior Project Manager houd je je bezig met de complete projectorganisatie en uitvoering van de verkochte logistieke product verwerkingssystemen en palletizers.
Sales Application Engineer
Als Sales Application Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van logistieke oplossingen, uitwerken van offertes en ondersteun/adviseer je de Sales Engineers.
Lead Project Engineer
Als Lead Project Engineer binnen Taks Handling Systems ben je werkzaam voor de afdeling Mechanical Engineering.
Allround Constructie Medewerker (lasser)
Je verricht zelfstandig constructiewerk: lassen (MAG (95%) en TIG) en metaal bewerken.
Monteur Mechanisch & Elektronisch
Als Monteur M&E ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig assembleren van machines of logistieke oplossingen volgens installatie instructie.
Medewerker Export en Inkoop
Ondersteun de Manager Supply Chain met administratieve en uitvoerende taken, zoals transporten van en naar leveranciers.
Mechanical Engineer
Je maakt mechanische (detail) tekeningen, bestekken en productietekeningen voor nieuwe en bestaande machines en installaties.
Software Engineer
Verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen, ontwikkelen en programmeren van software voor besturing van installaties.

Door de continue groei van onze organisatie hebben wij regelmatig nieuwe vacatures. Wil jij graag werken bij een vooruitstrevend technisch bedrijf stuur dan je open sollicitatie naar personeelszaken@taks.nl en we nemen contact met je op.

Stages

Ben je geïnteresseerd in een stage binnen ons bedrijf stuur dan je gegevens naar personeelszaken@taks.nl en we nemen contact met je op.