WAAROM TAKS HANDLING SYSTEMS

Kiezen voor kwaliteit en innovatie is kiezen voor TAKS Handling Systems
Bouwen in modules
Door de ervaring die we de afgelopen decennia in de meest uiteenlopende projecten over de hele wereld hebben opgedaan, weten wij als geen ander waar de markt behoefte aan heeft. Dit resulteerde onder andere in het vermogen om onze turn-key oplossingen om te zetten in een modulair aanbod. Het modulair bouwen zorgt er voor dat het oogstverwerkingssysteem eenvoudig kan worden uitgebreid of aangepast. Zo wordt de kwaliteit van TAKS Handling Systems voor iedereen toegankelijk. Daarnaast kunnen deze modules het uitgangspunt zijn voor een uiteindelijk op maat gemaakt systeem. TAKS Handling Systems biedt hiermee voor iedereen een Blueprint for Efficiency!
Blueprint for efficiency
Efficiencyverbetering en arbeidsbesparing zijn al jaren bekende uitdagingen in de glastuinbouw en AGF. TAKS Handling Systems heeft een concept ontwikkeld om voor u een Blueprint for Efficiency te realiseren. Samen met u analyseren we de bedrijfssituatie, arbeidsinzet en efficiencyverbeteringen. Op basis daarvan bepalen we de optimale oplossing voor uw oogstverwerking. Met onze transportsystemen, verpakkingssystemen, palletisers en managementsoftware voor glastuinbouw en AGF bieden we altijd een passende oplossing voor uw verpakkingshal. Waar ter wereld deze zich ook bevindt. We maken graag een Blueprint for Efficiency want TAKS Handling Systems zorgt voor efficiëntieverbetering.
De sleutel naar efficiëntieverhoging
Aan de basis van de TAKS Handling Systems topkwaliteit ligt het engineering niveau waar Nederland zo bekend om staat. In onze R&D afdeling is een team experts dagelijks bezig met innovaties die het gemak en het rendement bij intern transport en verpakken verhogen. Ook in deze ontwikkelfase vormen efficiëntie en arbeidsbesparing de sleutelwoorden voor succesvolle oplossingen. Door een intensieve samenwerking met geselecteerde partners breiden we het assortiment steeds verder uit waardoor onze systemen ook breder inzetbaar worden. Zo leggen onze engineers de lat steeds hoger.
Kwaliteit maakt het verschil
Alle machines die door TAKS Handling Systems worden ontwikkeld en gebouwd, onderscheiden zich in de markt door de ongeëvenaarde kwaliteit. Om een lange levensduur en een lage downtime te garanderen worden alleen de beste componenten voor industriële toepassingen gebruikt. Onze klanten ervaren zo dagelijks waar ‘Quality makes the difference’ voor staat.
Ook efficiënt
Bekijk de video ‘Blueprint for Efficiency’ en ontdek binnen één minuut de voordelen van TAKS Handling Systems voor uw bedrijf.

KLAAR VOOR DE PERFECTE OPLOSSING IN UW BEDRIJF?

Het verkoopteam van TAKS Handling Systems bestaat uit sales engineers die de uitdagingen in iedere situatie goed kunnen inschatten én met een passende oplossing kunnen komen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of vul het contactformulier in.

TAKS Handling Systems BV
T +31(0) 88 555 2000
E sales@taks.nl

Contact

KLAAR VOOR DE PERFECTE OPLOSSING IN UW BEDRIJF?

Het verkoopteam van Taks bestaat uit sales engineers die de uitdagingen in iedere situatie goed kunnen inschatten én met een passende oplossing kunnen komen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact

WERELDWIJDE SERVICE

Om u overal ter wereld goed te kunnen helpen, zijn de oplossingen van TAKS Handling Systems en de bijbehorende hoogwaardige service ondergebracht bij vakkundige servicemonteurs en een zorgvuldig samengesteld dealernetwerk. Onze servicemedewerkers en dealers worden door ons continu getraind in de laatste ontwikkelingen en kennen de kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen. Met onze remote oplossingen kunnen we de werking monitoren en snel analyseren wat de situatie is. Vaak kunnen we het zelfs al vanaf kantoor oplossen. Daarnaast bieden we interessante onderhoudscontracten waardoor uw downtime nog lager wordt.