WAAROM TAKS HANDLING SYSTEMS
Kiezen voor kwaliteit en innovatie is kiezen voor TAKS Handling Systems
Bouwen in modules
Door de ervaring die we de afgelopen decennia in de meest uiteenlopende projecten over de hele wereld hebben opgedaan, weten wij als geen ander waar de markt behoefte aan heeft. Dit resulteerde onder andere in het vermogen om onze turn-key oplossingen om te zetten in een modulair aanbod. Het modulair bouwen zorgt er voor dat het oogstverwerkingssysteem eenvoudig kan worden uitgebreid of aangepast. Zo wordt de kwaliteit van TAKS Handling Systems voor iedereen toegankelijk. Daarnaast kunnen deze modules het uitgangspunt zijn voor een uiteindelijk op maat gemaakt systeem. TAKS Handling Systems biedt hiermee voor iedereen een Blueprint for Efficiency!
Blueprint for efficiency
Efficiencyverbetering en arbeidsbesparing zijn al jaren bekende uitdagingen in de glastuinbouw en AGF. TAKS Handling Systems heeft een concept ontwikkeld om voor u een Blueprint for Efficiency te realiseren. Samen met u analyseren we de bedrijfssituatie, arbeidsinzet en efficiencyverbeteringen. Op basis daarvan bepalen we de optimale oplossing voor uw oogstverwerking. Met onze transportsystemen, verpakkingssystemen, palletisers en managementsoftware voor glastuinbouw en AGF bieden we altijd een passende oplossing voor uw verpakkingshal. Waar ter wereld deze zich ook bevindt. We maken graag een Blueprint for Efficiency want TAKS Handling Systems zorgt voor efficiëntieverbetering.
De sleutel naar efficiëntieverhoging
Aan de basis van de TAKS Handling Systems topkwaliteit ligt het engineering niveau waar Nederland zo bekend om staat. In onze R&D afdeling is een team experts dagelijks bezig met innovaties die het gemak en het rendement bij intern transport en verpakken verhogen. Ook in deze ontwikkelfase vormen efficiëntie en arbeidsbesparing de sleutelwoorden voor succesvolle oplossingen. Door een intensieve samenwerking met geselecteerde partners breiden we het assortiment steeds verder uit waardoor onze systemen ook breder inzetbaar worden. Zo leggen onze engineers de lat steeds hoger.
Kwaliteit maakt het verschil
Alle machines die door TAKS Handling Systems worden ontwikkeld en gebouwd, onderscheiden zich in de markt door de ongeëvenaarde kwaliteit. Om een lange levensduur en een lage downtime te garanderen worden alleen de beste componenten voor industriële toepassingen gebruikt. Onze klanten ervaren zo dagelijks waar ‘Quality makes the difference’ voor staat.
Ook efficiënt
Bekijk de video ‘Blueprint for Efficiency’ en ontdek binnen één minuut de voordelen van TAKS Handling Systems voor uw bedrijf.
KLAAR VOOR DE PERFECTE OPLOSSING IN UW BEDRIJF?

Het verkoopteam van TAKS Handling Systems bestaat uit sales engineers die de uitdagingen in iedere situatie goed kunnen inschatten én met een passende oplossing kunnen komen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of vul het contactformulier in.

TAKS Handling Systems BV
T +31(0) 88 555 2000
E sales@taks.nl

Contact
KLAAR VOOR DE PERFECTE OPLOSSING IN UW BEDRIJF?

Het verkoopteam van Taks bestaat uit sales engineers die de uitdagingen in iedere situatie goed kunnen inschatten én met een passende oplossing kunnen komen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact
WERELDWIJDE SERVICE

Om u overal ter wereld goed te kunnen helpen, zijn de oplossingen van TAKS Handling Systems en de bijbehorende hoogwaardige service ondergebracht bij vakkundige servicemonteurs en een zorgvuldig samengesteld dealernetwerk. Onze servicemedewerkers en dealers worden door ons continu getraind in de laatste ontwikkelingen en kennen de kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen. Met onze remote oplossingen kunnen we de werking monitoren en snel analyseren wat de situatie is. Vaak kunnen we het zelfs al vanaf kantoor oplossen. Daarnaast bieden we interessante onderhoudscontracten waardoor uw downtime nog lager wordt.

CARRIÈRE

TAKS Handling Systems ontwikkelt en produceert al sinds 1988 innovatieve, technische oplossingen van hoge kwaliteit. We spelen in de absolute wereldtop, we blijven internationaal groeien en we blijven trouw aan onze informele bedrijfscultuur. Werken of stage lopen bij TAKS Handling Systems betekent werken in een omgeving waar innovatie en kwaliteit iedere dag het niveau bepaalt. Daarom investeren we veel in de opleiding van onze mensen, ook wanneer het gaat om jonge talenten.

Onderstaand vindt u een selectie uit onze vacatures:

Senior Mechanical Engineer
Je maakt mechanische tekeningen, bestekken en productietekeningen voor nieuwe en bestaande machines en installaties.
Senior Software Engineer
Als Software Engineer ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en ontwikkelen van software voor besturing van installaties.
Commissioning Engineer
Als Commissioning Engineer ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van klant specifieke installaties en machines wereldwijd bij klanten op locatie.
Service Manager / Coördinator
Als Service manager / Coördinator is het jouw taak om de serviceverlening verder te professionaliseren. Dit doe je zowel operationeel als op strategisch vlak.
Servicemonteur
Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van service- en installatiewerkzaamheden aan machines of logistieke oplossingen volgens instructie.
BBL-Stage-Paneelbouwer
Heb jij affiniteit met de techniek en wil je dit graag combineren met werken en leren? Dan zijn wij opzoek naar jou! Deze vacature betreft een leer-werk traject.
BBL-Stage-Assemblage
Heb jij affiniteit met de techniek en wil je dit graag combineren met werken en leren? Dan zijn wij opzoek naar jou! Deze vacature betreft een leer-werk traject.
Open Sollicitatie
Staat jouw functie er niet bij? Stuur een open sollicitatie! Wellicht zien we mogelijkheden in ons bedrijf op basis van jouw ervaringen en kennis.

Door de continue groei van onze organisatie hebben wij regelmatig nieuwe vacatures. Wil jij graag werken bij een vooruitstrevend technisch bedrijf stuur dan je open sollicitatie naar personeelszaken@taks.nl en we nemen contact met je op.

Stages

Ben je geïnteresseerd in een stage binnen ons bedrijf stuur dan je gegevens naar personeelszaken@taks.nl en we nemen contact met je op.