VERPAKKEN

Een goed ontworpen verpakkingslijn pakt uw producten snel en op correcte wijze in. Dit levert niet alleen een arbeidsbesparing en reducering van de foutmarge op. Alle TAKS verpakkingslijnen worden ontworpen met een hoge verwerkingssnelheid als uitgangspunt. TAKS Handling Systems heeft verschillende type modulaire verpakkingslijnen. Van de meest complete R-Packing lijn met uitgebreide managementinformatie tot eenvoudige verpakkingslijnen met ergonomische werkplekken. Alle verpakkingslijnen zijn zodanig modulair ontworpen dat ze eenvoudig uit te breiden zijn. Indien gewenst ontwerpen we voor u een custom-made verpakkingstafel.

De TAKS paktafels passen prima in een totaaloplossing waarin een koppeling wordt gemaakt met verpakkingsmachines, checkwegers, registratie van data per verpakkingstafel ten behoeve van tracking & tracing software en warehouse managementsoftware (WMS).

Met deze en andere modulaire oplossingen van TAKS Handling Systems creeërt u stap voor stap uw eigen Blueprint for Efficiency. De TAKS engineers kunnen hierin uw specifieke wensen verwerken zodat uw blueprint aanvoelt als maatwerk. Kijk ook eens bij de andere modules uit ons programma of neem contact op met het salesteam.