SOFTWARE

Beschikbaarheid van data is noodzakelijk voor uw proces. Direct inzicht in de status van uw producten tijdens het verpakkingsproces dus ook. Met de juiste software voor tracking & tracing beschikt u waar en wanneer u wilt over de meest actuele informatie. Een perfecte aanvulling in de totaaloplossing die TAKS Handling Systems desgewenst in uw Blueprint for Efficiency opneemt. Zo kunnen we inkomende producten eenvoudig laten registreren met een scanner of padregistratie. Informatie die gekoppeld kan worden aan het track & trace systeem.

Voor wie een heldere weergave wenst van alle geregistreerde data, is de warehouse managementsoftware (WMS) een onmisbaar product in de totaaloplossing.

Met deze en andere modulaire oplossingen van TAKS Handling Systems creeërt u stap voor stap uw eigen Blueprint for Efficiency. De TAKS engineers kunnen hierin uw specifieke wensen verwerken zodat uw blueprint aanvoelt als maatwerk. Kijk ook eens bij de andere modules uit ons programma of neem contact op met het salesteam.