PALLETISEREN

Efficiënt intern transport wordt haalbaar met de inzet van de juiste palletiser. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij onmiskenbare speerpunten. Op basis hiervan heeft TAKS Handling Systems een uitgebreid aanbod modulaire oplossingen voor palletisering ontwikkeld. Van standalone palletisers, geautomatiseerd pallettransport tot de complete inrichting van een palletiseerhal. Uw palletiseeroplossing start bij TAKS Handling Systems.

De klem- en plaatuitvoeringen maken onze palletisers breed toepasbaar en makkelijk uitbreidbaar. Met bijvoorbeeld een palletmagazijn, pallettransport en palletrollenbaan, omsnoeringsmachine en palletwrapper. De TAKS palletiseermodules zijn eenvoudig uit te breiden.

Met deze en andere modulaire oplossingen van TAKS Handling Systems creeërt u stap voor stap uw eigen Blueprint for Efficiency. De TAKS engineers kunnen hierin uw specifieke wensen verwerken zodat uw blueprint aanvoelt als maatwerk. Kijk ook eens bij de andere modules uit ons programma of neem contact op met het salesteam.