COMPLETE VERPAKKINGSHALLEN

Wie zich in de gelegenheid bevindt een verpakkingshal volledig in te richten, is bij TAKS Handling Systems aan het juiste adres. Want een efficiënt ingerichte verpakkingshal begint met een Blueprint for efficiency. Een blueprint waarin al uw wensen en eisen vertaald zijn naar een goed plan van aanpak, de juiste machines & software en de juiste nazorg & service. Of het nu gaat om een specialistische verpakkingshal met verpakkingsmachines voor AGF, glastuinbouw of andere (delicate) producten, wij weten de uitdaging om te zetten in het perfecte totaalontwerp.

TAKS Handling Systems ontwerpt, assembleert en installeert volledig in eigen beheer en kan daardoor snel inspelen op de vragen en uitdagingen in de markt. Na een uitvoerige analyse van uw situatie, de beoogde functionaliteiten en benodigde capaciteit gaan onze engineers aan de slag. Vanuit de kennis en ervaring en de drive om uitsluitend topkwaliteit te leveren, ontwerpen zij uw perfecte oplossing. Bij TAKS Handling Systems leveren we geen half werk dus pas nadat deze volledig operationeel is (en dus aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet), wordt de verpakkingshal opgeleverd. In combinatie met goede service en interessante onderhoudscontacten kunnen we u een minimale downtijd garanderen.

Met deze en andere modulaire oplossingen van TAKS Handling Systems creeërt u stap voor stap uw eigen Blueprint for efficiency. De TAKS engineers kunnen hierin uw specifieke wensen verwerken zodat uw ‘blueprint’ aanvoelt als maatwerk. Kijk ook eens bij de andere modules uit ons programma of neem contact op met het salesteam.